The Amazing Ascendancy

150,00 Kč
Kód zboží: ascendancy-cd-02

Úplný název alba:

The Amazing Ascendacy
versus Count Illuminatus

Hrací čas: 50:58

Styl: progressive power metal

Label: MetalGate

Rok vydání: 2014

Seznam skladeb:

  • Zeroes And Ones
  • A Man Without Identity
  • My Escape
  • Why?
  • Catastrophic Event
  • Count Illuminatus
  • Secret Society
  • Subterranean Utopia
  • The Amazing Ascendancy
  • Confrontation
  • The Dark Side Of Philosophy
  • Battle Plan
  • The World Doesn’t Want To Be Saved